Bestil bord

Nyd en aften i hyggelige omgivelser, hvor der er kælet for detaljen.
Udforsk vores overdådige à la carte menukort. Menuen er fyldt med forretter, hovedretter, desserter og kaffe for alle.

Vi genåbner onsdag den 21. april 2021 fra kl. 13.00 til kl. 21.00, og vi har allerede nu åbent på telefonerne, så du/I kan bestille bord til jeres besøg i restauranten.

Vi er glade for at kunne byde jer velkommen hos Restaurant Oasen, og vi følger naturligvis alle de gældende retningslinjer fra myndighedernes side, som fx ekstra plads mellem bordene. Vi kan ikke garantere at der er plads ved et specifikt bord ved vinduet eller ved sushibaren, men vi prøver så vidt muligt at tage hensyn til de fleste ønsker når vi laver seating-planen. Her vil "først til mølle" ønsker blive prioriteret højest.

Det er ikke muligt at reservere plads udendørs, da det danske vejr til tider kan være ustabilt. Bordene bliver tildelt efter "først til mølle" princippet. Ønsker i at sidde udendørs så henvend jer til en af vores tjenere ved ankomsten.

Du kan bestille bord på telefon eller ved personlig henvendelse i restauranten

I den nuværende situation er det ikke muligt at tage grupper ind på mere end 25 personer, og vi må ikke opdele et selskab. Ring venligst herom. Der kan være lidt ekstra ventetid ved ankomsten end normalt, men det er for at sikre overholdelse af den korrekte afstand blandt alle.

Bordbestilling på telefon 43 45 21 00

Vi ser frem til at byde jer velkommen.

 

HUSK: Penge, pas, og mindbind

 

Læs mere om retningslinjerne her ->

!");