Seneste nyt fra Restaurant Oasen

Ifm. genåbningen den 21. april 2021 er der kommet en række retningslinger, som vi venligst beder at du har forståelse for, og derfor har vi listet dem op her:

  • Du/I skal bestille bord mindst 30 minutter, før du/I ankommer til restauranten, dette gælder dog ikke hvis du/I vælger at sidde ude
  • Du skal forevise coronapas når du bliver seated, dette, dette gælder dog ikke hvis du/I vælger at sidde ude
  • Du/I skal medbringe mundbind, da der er krav om mundbind når du skal indendørs, dette gælder over for gæster som vælger at sidde udendørs. Årsagen til dette er, at bestilling og betaling foregår i baren,og såfremt du/I skal benytte dig/jer af af toilettet ifm. besøget.
  • Vi modtager kun selskaber på maksimalt 10 personer, dette grundet forsamlimgsforbuddet, og vi må ej heller opdele et selskab.
  • Der er intet arealkrav udendørs, men indendøres skal der være mindst 2 kvradartmeter på gæst i restauranten.
  • Vi skal lukke for udskænkning senest kl. 22.00 og restauranten skal lukke senest kl. 23.00, men da vores åbningstider er fra kl. 13-21, bliver dette intet problem 

Derfor er vores opfordring, at du/I skal huske: penge, pas, og mundbind!

Vi har savnet jer helt vild, og nu genåbner vi restauranten. Ja - savnet til jer har faktisk været så stort, at vi har valgt, at sætte priserne ned når du spiser i restauranten. Det har vi gjort i håb om, at du/I vil støtte os når vi genåbner, og derfor synes vi også at du/I skal have fordel af at spise i restauranten.

Vi har derfor udviklet 2 splinter nye menukort, under navnene:

SPISE HER, SUSHI” som er en “BLAND SELV SUSHI”, med sushi fra vores velkendte sushi menukort.

Du kan få sushi som SPISE HER, fra kun kr. 20,- 🍣

og

Regeringen har netop meldt ud, at vi skal lukke ned fra på onsdag den 9. december 2020, og det gælder foreløbligt til den 3. januar 2021. Det betyder, at i aften er det sidste aften, vi har åbent for servering i år.

Vi har stadigvæk ledige borde til denne sidste aften, men vi har fuld forståelse for, hvis du/I ikke har lyst til at ta´ ud og spise.

Fortvivl ikke, vi har åbent for Take Away som altid, og det fortsætter vi naturligvis også med frem til den 3. januar 2021.

Du kan bestille Take Away på telefon 43 45 21 00 eller på vores website www.sushiglostrup.dk, og husk, at vi tilbyder gratis afhentning i restauranten (husk mundbind), eller udbringning fra kun 29,-

Vi håber at du/I for en god jul, og husk at handle lokal, således at vi også er her i det nye år.

I anledningen af julen, holder vi lukket fra den 24. december 2020 til og med den 29. december 2020 (begge dage inkl.). Men vi er klar til at ta´ imod jer, igen fra den 30. december 2020.

Du kan stadigvæk nå at bestille sushi, fra vores kreative sushibar, eller kinesisk, fra vores kinesiske køkken til nytårsaften. Se vores menukort på www.sushiglostrup.dk

Sushimenu: www.sushiglostrup.dk/menukort/sushi-a-la-carte
Kinesiskmenu: www.sushiglostrup.dk/menukort/kinesisk-a-la-carte

Bestil på telefon 43 45 21 00, i restauranten, eller på www.sushiglostrup.dk 


Husk at vi tilbyder gratis afhentning, eller levering fra kr. 29,-


Vi ønsker alle vores kunder en glædelig jul

Gitte, Marco og personalet

Sølvbryllupsbillede af restauratørparret Gitte & Marco Lau

Kære kunder & forretningsforbindelser, venner og familie

Vi er meget taknemmelige for, at I var med til at fejre vores sølvbryllup den 28. oktober 2020.

Tak, fordi I var med til at gøre vores sølvbryllupsdag til noget helt særligt. Vi er meget glade for, at vi har så mange gode kunder & forretningsforbindelser, venner og familie omkring os.

Vi håber, I havde det lige så sjovt som os. Vi glæder os til at se jer i restauranten igen, næste gang I er i nærheden af Lilletorv.

Mange sølvbryllupshilsner

Gitte og Marco

slvbryllup

!");