Seneste nyt fra Restaurant Oasen

I anledningen af julen, holder vi lukket fra den 24. december 2020 til og med den 29. december 2020 (begge dage inkl.). Men vi er klar til at ta´ imod jer, igen fra den 30. december 2020.

Du kan stadigvæk nå at bestille sushi, fra vores kreative sushibar, eller kinesisk, fra vores kinesiske køkken til nytårsaften. Se vores menukort på www.sushiglostrup.dk

Sushimenu: www.sushiglostrup.dk/menukort/sushi-a-la-carte
Kinesiskmenu: www.sushiglostrup.dk/menukort/kinesisk-a-la-carte

Bestil på telefon 43 45 21 00, i restauranten, eller på www.sushiglostrup.dk 


Husk at vi tilbyder gratis afhentning, eller levering fra kr. 29,-


Vi ønsker alle vores kunder en glædelig jul

Gitte, Marco og personalet

Regeringen har netop meldt ud, at vi skal lukke ned fra på onsdag den 9. december 2020, og det gælder foreløbligt til den 3. januar 2021. Det betyder, at i aften er det sidste aften, vi har åbent for servering i år.

Vi har stadigvæk ledige borde til denne sidste aften, men vi har fuld forståelse for, hvis du/I ikke har lyst til at ta´ ud og spise.

Fortvivl ikke, vi har åbent for Take Away som altid, og det fortsætter vi naturligvis også med frem til den 3. januar 2021.

Du kan bestille Take Away på telefon 43 45 21 00 eller på vores website www.sushiglostrup.dk, og husk, at vi tilbyder gratis afhentning i restauranten (husk mundbind), eller udbringning fra kun 29,-

Vi håber at du/I for en god jul, og husk at handle lokal, således at vi også er her i det nye år.

I andledningen af Gitte & Marcos sølvbryllup, onsdag den 28/10-20, holder restauranten lukket.

Restauranten åbner igen torsdag den 29/10-20 kl. 12.00, og vi beklager hvis du skulle være gået forgæves.

Vi modtager ej heller bestillinger af take away, hverken via telefon, Facebook, Just Eat eller YoYo.

Vi beklager de gener som dette måtte medføre.

Sølvbryllupsbillede af restauratørparret Gitte & Marco Lau

Kære kunder & forretningsforbindelser, venner og familie

Vi er meget taknemmelige for, at I var med til at fejre vores sølvbryllup den 28. oktober 2020.

Tak, fordi I var med til at gøre vores sølvbryllupsdag til noget helt særligt. Vi er meget glade for, at vi har så mange gode kunder & forretningsforbindelser, venner og familie omkring os.

Vi håber, I havde det lige så sjovt som os. Vi glæder os til at se jer i restauranten igen, næste gang I er i nærheden af Lilletorv.

Mange sølvbryllupshilsner

Gitte og Marco

slvbryllup

Vi skrev tidl. på måneden om samarbejdet med TooGoodToGo, om at bekæmpe madspild, og det prøver vi forsat at gøre med et ændret udbud.

Vi har justeret lidt i vores udbud i TooGoodToGo appen, således at endnu flere kan få glæde af vores overskudssushi. Justeringen betyder blot at vi ikke længere tilbyder en lykkeboks med 20 stk sushi, da vi ønsker at endnu flere skal kunne gøre brug af vores tilbud i kampen mod madspild, og derfor tilbyder vi nu lykkebokse med 10 stk sushi fra vores kreative sushibar.

Vi oplevede alt for ofte at have 8-12 stk sushi i overskud, efter at vores lykkebokse var solgt, og det gi´ ingen mening når vi prøver at bekæmpe madspild. Derfor har vi besluttet at ændre udbudet til 10 stk sushi pr. lykkeboks og vi håber at du vil ta´ god imod vores nye TooGoodToGo-tilbud.

Du kan fortsat redde dig lækker overskudssushi fra vores restaurant ved at download TooGoodToGo appen nu og hjælpe os med at bekæmpe madspild.

Vi tilbyder en lykkeboks med ca. 10 stk lækker uspecificeret sushi, af vestegnens bedste kvalitet fra vores kreative sushibar. Lykkeboksen koster kun kr. 33,- og du skal bestille og betale i TooGoodToGo appen.

Spis med samvittighed.

 

!");