Seneste nyt fra Restaurant Oasen

Vi skrev tidl. på måneden om samarbejdet med TooGoodToGo, om at bekæmpe madspild, og det prøver vi forsat at gøre med et ændret udbud.

Vi har justeret lidt i vores udbud i TooGoodToGo appen, således at endnu flere kan få glæde af vores overskudssushi. Justeringen betyder blot at vi ikke længere tilbyder en lykkeboks med 20 stk sushi, da vi ønsker at endnu flere skal kunne gøre brug af vores tilbud i kampen mod madspild, og derfor tilbyder vi nu lykkebokse med 10 stk sushi fra vores kreative sushibar.

Vi oplevede alt for ofte at have 8-12 stk sushi i overskud, efter at vores lykkebokse var solgt, og det gi´ ingen mening når vi prøver at bekæmpe madspild. Derfor har vi besluttet at ændre udbudet til 10 stk sushi pr. lykkeboks og vi håber at du vil ta´ god imod vores nye TooGoodToGo-tilbud.

Du kan fortsat redde dig lækker overskudssushi fra vores restaurant ved at download TooGoodToGo appen nu og hjælpe os med at bekæmpe madspild.

Vi tilbyder en lykkeboks med ca. 10 stk lækker uspecificeret sushi, af vestegnens bedste kvalitet fra vores kreative sushibar. Lykkeboksen koster kun kr. 33,- og du skal bestille og betale i TooGoodToGo appen.

Spis med samvittighed.

 

!");