Seneste nyt fra Restaurant Oasen

Vi har savnet jer helt vild, og nu genåbner vi restauranten. Ja - savnet til jer har faktisk været så stort, at vi har valgt, at sætte priserne ned når du spiser i restauranten. Det har vi gjort i håb om, at du/I vil støtte os når vi genåbner, og derfor synes vi også at du/I skal have fordel af at spise i restauranten.

Vi har derfor udviklet 2 splinter nye menukort, under navnene:

SPISE HER, SUSHI” som er en “BLAND SELV SUSHI”, med sushi fra vores velkendte sushi menukort.

Du kan få sushi som SPISE HER, fra kun kr. 20,- 🍣

og

SPISE HER, MENU” som er en “BLAND SELV MENU”, med udvalgte retter fra vores kinesiske menukort.

Du kan “SPISE HER”, på kinesisk fra kun 139,- 🍜

Grunde restriktionerne skal du/I bestille bord senest 30 minutter før ankomsten, og da vi ikke har den normale kapacitet grundet restriktionerne, så anbefaler vi at du/I bestiller bord i god tid.

 

Bordbestilling skal ske på: 📞 43 45 21 00

 

HUSK, penge, pas og mundbind. Der er ikke et krav om coronapas ved udeservering, men der er krav om mundbind hvis du skal benyntte vores toiletter ifm. besøget.

 

Vi har stadigvæk á la carte og Take Away som I kender det, og vi tilbyder gratis afhentning, eller levering fra kun kr. 39,-

Grundet restriktionerne og de nye retsningslinjer ifm. genåbningen, har vi måtte sætte vores koncept med ad libitum på pause. Da vi ganske enkelt ikke har kapacitet til alle de foranstaltninger, som vi er blevet pålagt af myndighederne, og samtidigt skulle servicere dig/jer med ad libitum.

Det er vi naturligvis meget kede af, men vi ser desværre ingen anden udvej, end at sætte ad libitum på pause for nuværende.

 

Velmødt hos Restautant Oasen på hjørnet af Lilletorv.

 

Læs mere om retningslinjerne her ->

!");