Seneste nyt fra Restaurant Oasen

Der er kommet nye retningslinjer på 6. maj 2021 er der kommet en række retningslinger, som vi venligst beder at du har forståelse for, og derfor har vi listet dem op her:

  • Du skal forevise coronapas når du bliver seated, dette, dette gælder dog ikke hvis du/I vælger at sidde ude
  • Du/I skal medbringe mundbind, da der er krav om mundbind når du skal indendørs, dette gælder over for gæster som vælger at sidde udendørs. Årsagen til dette er, at bestilling og betaling foregår i baren,og såfremt du/I skal benytte dig/jer af af toilettet ifm. besøget.
  • Vi modtager kun selskaber på maksimalt 25 personer indendørs, og maksimalt 75 personer udendørs, dette grundet forsamlimgsforbuddet, og vi må ej heller opdele et selskab. Dog har vi ikke så mange pladser i det fri, og det danske vejr er lunefuldt, så sats ikke på at kunne side ude.
  • Der er intet arealkrav udendørs, men indendøres skal der være mindst 2 kvradartmeter på gæst i restauranten, og det betyder at vi maksimalt må have 60 siddende gæster ad gangen.
  • Vi skal lukke for udskænkning senest kl. 23.00, men vi må have lukket selskaber til efter kl. 23.00, men da vores åbningstider er fra kl. 13-21, bliver dette intet problem 

Derfor er vores opfordring, at du/I skal huske: penge, pas, og mundbind!

!");