Datapolitik

Vi har ifm. hele CoVID-19 situationen indført frivillig registrering af persondata, når du besøger restauranten, og det gør vi for at hjælpe i arbejdet med smitteopsporing

Restaurant Oasen er underlagt persondataforordningen og betyder at restauranten er forpligtet til at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger restauranten behandler, samt hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed. Vi har ifm. hele CoVID-19 situationen indført frivillig registrering af persondata, når du besøger restauranten, og bruger udelukkende dine data ifm. evt. smitteopsporing.

1. DATAANSVARLIG

Restaurant Oasen
Jernbanevej 14
Lilletorv
2600 Glostrup
CVR.nr.: 37 40 03 78

Tel: 43 45 21 00
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2. PERSONOPLYSNINGER OG FORMÅL

I forbindelse med din dit besøg i restauranten har du mulighed for at lade registrere dig frivilligt, dette af hensyn til evt. smitteopsporing ift. CoVID-19, og vi gemme dine oplysninger i 4 uger, hvorefter vi sletter dine oplysninger. Vi bruger kun dine oplysningerne ifm. evt. smitteopsporing og derfor har restauranten i nødvendigt omfang behov for at behandle og opbevare følgende kategorier af oplysninger:

  • Navn
  • E-mail (valgfrit)
  • Telefonnummer
  • Antal gæster

3. MODTAGERE OG BEHANDLERE AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personoplysninger behandles udelukkende af restauranten og restauranten videregive ikke dine personoplysninger.

4. ADGANG TIL INDSIGT, BERIGTIGELSE, SLETNING, BEGRÆNSNING ELLER INDSIGELSER

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer restauranen har registreret om dig. Ønsker du det, udleverer restauranen en elektronisk kopi af de indsamlede oplysninger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for dir besøg i restauranen. Du har derudover ret til at kræve registrerede personoplysninger om dig berigtiget eller slettet eller behandlingen heraf begrænset.

Hvis du ønsker (1) indsigt i, (2) berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, som er registreret om dig hos Restaurant Oesen, eller (3) begrænsning af behandling af de registrerede personoplysninger eller (4) har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse til Restaurant Oasen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

5. VARIGHED AF OPBEVARING

Personoplysningerne i forbindelse med din besøg i restauranten slettes 4 uger efter dit besøg.

6. KLAGE

Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

!");